Помощ за Модератора
#21 FC United 05.04.2013 16:38
FC United
854 Posts
Since 04.06.2007

<blockquote><h3>Sport75 написа:</h3>пиша за трети път и спри да триеш! Дано се намери някой да помага че този явно
не става. Това което постигна е че просто във форума няма нищо за четене. Ако
това е била целта на админа да го държи като такъв-то постигнал я е. А модчето
си мисли че като не спира да бърше и маже е егати и големия модератор. голямата
гъба....не може да се развие нито една тема заради него,не може да разбереш
какво мислят другите защото някой се е самозабравил</blockquote>

(y)

#22 Removed user 05.04.2013 18:17
Dirt devils
1785 Posts

<blockquote><h3>Sport75 написа:</h3>пиша за трети път и спри да триеш! Дано се намери някой да помага че този явно
не става. Това което постигна е че просто във форума няма нищо за четене. Ако
това е била целта на админа да го държи като такъв-то постигнал я е. А модчето
си мисли че като не спира да бърше и маже е егати и големия модератор. голямата
гъба....не може да се развие нито една тема заради него,не може да разбереш
какво мислят другите защото някой се е самозабравил</blockquote>
моля съобразявай се какво коментираш(wait) щом нещо (коментар) не е за определената тема (говоря по принцип не само за тази) се трие(wait) всеки може да си казва мнението стига да е в рамките на правилата,които много добре знаете.истината е,че не съм ви удобен и не позволявам форума да се превърне в помийна яма(wait) а сега ще ви помоля да се придържате към темата и да не ме обсъждате мен.

#23 Liverpool92 05.04.2013 20:57
Liverpool92
1556 Posts
Since 09.07.2009

This post has been removed

#24 Removed user 05.04.2013 21:03
Tiger llll ys
1040 Posts

This post has been removed

#25 Removed user 05.04.2013 21:21
Мутрите ТМ
341 Posts

Такава цензура е нямало и през комунизма, сигурно и в момента в Северна Корея е по-свободно. Знам какво е да си модератор - бил съм такъв в тази игра, питай админа за "colder" сигурен съм, че ме помни. И преди да изтриеш мнението ми виж заглавието на темата и ДА, имаш нужда от помощ.

#26 Removed user 05.04.2013 21:40
Asse saint etienne
2617 Posts

(wait) Барселона, триенето на коментари започва да дразни голям периметър от потребители......

Остави ги да се изкажат и тогава търкай!

А сега по темата:
Мисля, че всеки един от потребителите ще бъде наясно с правилата на форума ако ги прочете поне веднъж. Най-добрия начин да се подбере еш на Барселонае да бъдат отправени конкретни предложения към най-активните потребители в играта и форума. Ако е нужно дори финансово подпомагане, но поне ще се знае, че въпросния орган, ще действа неприкосновено (beer)

#27 Removed user 06.04.2013 00:03
Avalanche
2366 Posts

Само аз ли си мисля, че няма много кандидати, защото никой не иска да работи в екип с настоящия модератор?

#28 Removed user 06.04.2013 09:01
Tiger llll ys
1040 Posts

Темата е помощ за модератора а моите мнения се трият въпреки че са по темата.Има належаща нужда от помощ защото форума е буквално блокиран.И не модератора е неудобен а той трие неудобни теми и мнения.

#29 Liverpool92 06.04.2013 11:27
Liverpool92
1556 Posts
Since 09.07.2009

Вместо да си подаде оставката той продължава да говори, че бил наудобен... Същия като онези от парламента, но пък те поне си заминаха. Показаха, че имат достойнство ( за 2 месеца) и май месец пак ще искат гласове. Та отклоних се малко, но... Защо няма избори за модератор ? Да видим дали има вот на доверие към сегашния мод ? И как да говорим по тази тема, като преди 1 седмица беше изтрита ? Гласувам за Спорт за модератор ;)

#30 Removed user 06.04.2013 13:51
Tiger llll ys
1040 Posts

Не искам да ме предлагате за модератор,защото напоследък нямам никакво време а и не ми е цел и желание това.Но има няколко много способни за това и ако се стигне до избиране ще ги предложа.